Boodschap van Annemie aan de stemgerechtigde leden van Open VLD

Van 21 tot 27 maart 2020 zal u kunnen stemmen voor de nationale voorzitter en 20 leden van het nationaal partijbestuur van Open VLD.

Ik ben kandidaat voor het partijbestuur, als niet-mandataris. Ik vraag u om mij een van uw 20 stemmen te geven.

In deze woelige tijden voor ons land en zeker ook onze partij wil ik uw stem van rust en ervaring zijn. Met mijn ervaring, een beetje wijsheid en aandacht voor de lange termijn wil ik, zoals u, bouwen aan onze toekomst, deze van onze kinderen en kleinkinderen. We mogen niet twijfelen aan onze liberale grondwaarden zoals vertrouwen in de medemens, eerbied voor de menselijke waardigheid, geloof en optimisme in de toekomst, goesting naar beterschap en groei.

De jongste jaren zette ik me in als de Internationaal Secretaris van onze partij. Als onbezoldigd vrijwilliger was mijn enige vergoeding het genoegen dat samenwerking met andere liberalen kan opleveren. Wat we niet uit het oog mogen verliezen is dat onze partij en ideologie geen succes kunnen kennen zonder de vele vrijwilligers en samenwerking tussen ons allen.

Laten we samen onze partij opnieuw groot maken en laat mij een van uw stemmen in dit debat zijn. Wat België en het liberalisme hebben nood aan een sterke partij die volop door haar leden gedragen wordt. Daarvoor wil ik mij blijven inzetten.

Alvast bedankt voor uw aandacht en vertrouwen.

Annemie.

PS: Elk lid mag 20 stemmen uitbrengen voor de kandidaten voor het partijbestuur. Mag ik er ééntje van krijgen ?